kekeme-tedavi

Enerji tekniklerinin temel görüşü; her varlık, evrensel yaşam gücü ile varlığını sürdürür. Bu yaşam enerjisi bedene çakralar yoluyla akar. Beden içerisinde bu enerjinin akış yollarına meridyenler ve bedenin çevresindeki enerji alanına da avra denir.

Yaşam enerjisi hücrelere ve organlara sürekli akarak, onları tazeler ve çalışmaya devam etmelerini sağlar. Bu enerjinin akışı engellenirse (öfke, korku, endişe, kıskançlık ve benzeri olumsuz duygu ve düşünceler) bedende bağzı aksaklıklar ortaya çıkacaktır. Çünkü negatif duygu ve düşünceler, bu enerjinin akışında bozukluk meydana getirir. Bu bozukluklar ilk önce enerji bedenin katmanlarında ve sonrada fiziksel bedende ortaya çıkar. Reiki; kişiye akarken, hem enerji bedendeki, hemde fiziksel bedendeki dengesizlikleri dağıtarak o bölgedeki frekansı yükseltir.

Düşük frekanslı enerjinin parçalanarak dağılmasını sağlar. Sonuç olarak yaşam gücünün akışını onarıp, sağlıklı ve doğal olarak akmasını gerçekleştirir. Tekrar bağlantı şifası (Reconnective healing) kendi öz gerçeğimiz gerçeğimiz ile bağlantımızı yeniden oluşturan, varlığımızın tüm parçalarına ulaşmamızı sağlayan ve tüm evrenle bağlantı kurmamıza yardım eden bir şifa çalışmasıdır.

Teta şifa tekniyi
Bu teknik yaratıcı ile bağlantı kurularak hoşlanmadığınız gerçeği değiştirmeyi amaçlar. Teta durumundayken yeni bir gerçek yaratılır ve bu şimdiki gerçeğe uygulanır. Teta yaratmakla ilgilidir. Çok etkili değişimler yapılır. Birlikte yaratırken her şey mümkündür. Teta çalışması kendi gelişmeniz içindir. Feng shui: Bir metafizik bilimi olarak yaşam mekanlarını inceler ve içinde yaşayan kişilere daha kaliteli yaşamaları için seçenekler sunar. Kaliteli yaşam sağlıklı, bereket içinde mutlu ve huzurlu bir yaşamdır. Oturduğu mekanda her şekilde desteklenen kişidir. Bu tekniklerin dışında kuantum nefesi, meditasyon, deep peat gibi binlerce teknik vardır. Kekemelik tedavisinde bu tekniklerinde kısmi faydası olsa da tek başına kekemeliği tedavi etmeye yetmemektedir. Ama kekeme isterse bu tekniklerden rahatlama amacıyla faydalanabilir.